No onpas aikaa taas vierähtänyt viime kerrasta. Eipä tässä viime viikolla oikeastaan mitään erityistä tapahtunutkaan, paitsi ostettiin isännälle työmatka-auto lauantaina. Pikkuruokanen Fiat Uno vm.-94. Miehelläni tulee päivittäistä työmatkaa n. 80km, joten vanha automme oli turhan juoppo näillä bensan hinnoilla. Nyt sitten mietitään, että mitä sille vanhukselle pitäisi tehdä. Se kun on rempattu siihen malliin hyväksi, ettei tarttis enää muuta kuin pikkasen hitsailla. Tuli siihen heitettyä 1200 koneen tilalle 1500 kone ja vielä 5-vaihteinen loota. Muutoskatsastuskin oli aika arvokas. Auto vm. -77, eikä siitä tartte edes päästöjä mittailla. Jos olis joku lämmin ja kuiva talli, minne sen vois laittaa säilöön, säästettäis se. Näillä näkymin pitää se kuitenkin myydä, jos joku siitä jotain maksaa. Hitsausta on edessä myös Unossa. Se homma hoidetaan jo ensi lauantaina.

Tämä viikko on ollut iltojen osalta aika hektistä. Maanantaina sällillä oli peli, tiistaina oli sällin partio, keskiviikkona oli harkat, tänään, torstaina, on Hippokisat, perjantaina on taas harkat, lauantaina auton hitsausta ja sunnuntaina Alastaron turnaus. Joka ilta jotain.

Mä olen koulun alettua lähinnä keskittynyt huushollin siivoomiseen. Pyykkiä, imurointia, lattian-, mattojen- ja ikkunoidenpesua. Sitä normaalia perheenäidin elämää. Lääkkeenikin loppuivat tuossa viikko sitten ja ajattelin, etten enää jatka niiden popsimista, kun en ole huomannut niissä mitään tehoa. No, pari päivää sitten sain taas helvetinmoisen raivarin, sitten itketti ja ahisti. Käpäsinpä taas hakemassa lisää lääkkeitä. Jospa ne sittenkin auttavat. Sitä en tiedä, miten tämä taukoni vaikutti kokonaistilanteeseeni. Olen aina vastustanut tuollaisia lääkkeitä, mutta nyt popsin niitä itse.

Äsken piirtelin tuossa yhden pikkusällin kuvan valmiiksi ja nyt mietin, pitäisikö mennä autotalliin puuhastelemaan kaappini parissa. Mulla on siellä aivan ihana sellainen vanha keittiönkaappi, josta pitäisi saada vanhat maalit pois. Jänskättää, että paljastuuko alta kauttaaltaan kaunis ja terve puu, jonka voisi vain petsata vai pitääkö maalata.

Näpyttelemisiin...