Taas on viikko vierähtänyt viime kirjoituksestani. Olevinaan niin kiireistä ;) . Eipä tässä todellisuudessa mitään ihmeellistä ole tapahtunut.

Viime torstaina oli ne Hippokisat ja sällimme pärjäsi ihan kivasti. Oli oman ikäisten kakkkonen. Perjantaina vietettiin iltaa mammani luona, kun sinne tuli lempparisukulaisiani Helsingistä. Lauantaina isäntä hitsaili "uutta" autoamme ja mä yritin poistaa maalia iänikuisesta kaapista. Sunnuntaina oli sällin turnaus Alastarolla. Se ei ollut mikään huikea menestys ja vettäkin satoi lähes koko päivän. No, sai sällimme kuitenkin joukkueen tsempparipalkinnon. Se oli hieno.

Tällä viikolla on ollut ohjelmassa ihan tavallista huushollin raivausta; pyykkiä, tiskiä, imuria jne... Sällillä on ollut omia harrastuksia iltaisin ja tapeltu ollaan, kuten normaalisti. Koulustakin tuli ilmoitus, ettei sälli ole tehnyt läksyjä. Mullehan tuo on ilmoittanut vaan, ettei ole ollut muuta kuin lukuläksyjä ja luettu on. No, jäipä sälli sitten koulun jälkeen läksyparkkiin, tarkoituksena tehdä tekemättömät läksyt. Viesti tuli kotiin, etteivät olleet läksyjä tehneet, koska sälli vaan makasi lattialla, riehui ja ilmoitti tekevänsä läksyt kotona. Kotiin päästyään teimme läksyt. Tästä lähin ope laittaa mulle lapulle päivän läksyt, jotta ne sitten tulevat tehtyä. 

Lauantaiksi pitäisi keksiä jotain kivaa ohjelmaa sällin kanssa. Miehelläni on firman "koulutus"/virkistys risteily, joka kestää koko iltapäivän. Kovan jallittamisen jälkeen sain hänet suostuteltua sinne menemään. Mieheni kun ei koskaan käy missään. Toisaalta, onhan se mukavaa, että viihtyy kotona.

Tällaista taas tällä erää...näpyttelemisiin!