...kun Salina käskee. :)

Eipä tänne kummempia. Puolitoista päivää tuli taas työntekoakin kokeiltua tuossa alkuviikolla, ei se työ ole mun juttu. Sairaslomalla taas. Lähikaupungissakin tuli piipahdettua eilen. Käpäsin ostamassa mm. maalia nukkekotini ulkoseiniin. Nukkekotini "raamit"ovat taas muuttuneet. Aiemmin piti tehdä se vanhaan mäntyhyllykköön, mutta löysinkin aivan mahtavan pahvihyllykön. Maalaan sen hailukankeltaiseksi ja laitan maalin joukkoon riisiryynejä, tulee ikään kuin rapattu talo.

Neulonta puolella on työn alla jo kolmas pusero Iitalle. Eka oli iso, toka oli pieni ja tästäkin on tulossa iso. Eipä taida Iita saada äidin tekemää villapaitaa. Salinan kysymykseen väreistä voisin vastata, kyllä sininen on lempparini vihreän ohella.

Taidepuolella olen saanut valmiiksi majakkatauluni. Se oli eka taulu, jonka maalasin palettiveitsellä. Itse olen lopputulokseen tyytyväinen. Nyt on työn alla maalaus, josta en tiedä, mitä siitä tulee. Tällä hetkellä siinä on epätasaisella punertavalla pohjalla erivärisiä suorakaiteita...  Hiilitöissä työnalla on pari koiraa, yksi vuotias poju sekä isälleni pitäisi aloittaa eräs suuritöinen piirustus.

54225.jpg Tässä pikkukuva majakkataulusta. Isomman löydät kotisivuiltani.

Selkäasiatkin on laitettu taas rullaamaan. Röntgenissä jo kävin ja lähete kirurgiselle on laitettu menemään. Pitää vähän päivittää lääkärintodistuksia. Aloitin myös eilen popsimaan säännöllisesti tulehduskipulääkettä ja relaksantteja, kun niitä tonne kaappiin on kertynyt. Saapas katsoa, vaikuttavatko ne mitenkään, epäilen, kunhan popsin.

Tässä tätä päivitystä taas......ollaan kuulolla!