Ihmeiden aika ei vielä ole ohi. Olen täällä taas päivittelemässä. On mukavaa tänne näpytellä, kun on vuorovaikutusta muiden kanssa. Jospa siis lähden siitä...

Sirpa:"Mä näin tollaset popot Myllyn Prismassa tänään. Eikös se Hali-taulu ollut tilaustyö? *muistelee vanhoja*"

Hitsi vitsi, olikos ne popot kovinkin halvat Prismassa? Halitaulu ei ollut tilaustyö, vaan toistaiseksi ensimmäinen myymäni taulu, joka on lähtenyt maailmalle.

Salina:"Aika hauskat, noilla vois tallustella töihinkin. Tosin loskakeli on jo melkein ohi, kun meillä vaan paistaa aurinko kun muu Suomi rämpii rännässä. Paljonko haluat, jos tilaan sellasen halitaulun?"

Loskakeleillehän nuo on varsin passelit popot, sitä lähinnä ajattelinkin. Pissareissut Iitan kanssa, postilaatikko pyrähdykset yms. Itseni tuntien laitan ne varmaan jalkaan kaupunkireissullekin, jos on edes vähän kostea ilma. Ja mitä tulee kelin muuttumiseen aurinkoiseksi...syksy tulee taas ja sitten seuraava kevät jne. Noihan menee vuosi tolkulla. Niin ja noi talvetkin on aika märkiä.

Halitaulun hintaan vaikuttaa pääasiassa maalauspohja ja koko. Otappa näissä merkeissä yhteyttä s-postilla. Saadaan sitten kaikki toiveesi taulun suhteen toteutettua.

Mitäpä tänne muuta, hmmm. Joo, sälli sai sitten viikkojen narinan jälkeen viikonloppuna polkupyörän tallista. Nyt on sitten vauhtia riittänyt ja koulumatkatkin sujuu fillarilla jo paremmin, kuin potkukelkalla. Itse yritin eilen näpertää nukkekodinterassia hippasen eteen päin.Kovasti tökkii kaikki tekeminen. Nyt pitäis varmaankin, jos olis fiksu, mennä laittamaan pesukone pyörimään. On tota paskipyykkiä taas kertynyt kaappiin.

Eilen olin Iitan kanssa koulutuskentällä ekaa kertaa.Kaikki meni muuten aika hyvin, mutta auto vit**ili. Liruttelee bensat pihalle. Täytyy hakea bensaletkukaupasta pätkä bensaletkua. Epäilen, että se falskaa.

Jospa yrittäis mennä tekemään jotain, jotta voin sitten taas tänne näpytellä tehneeni jotain...